Deci, să facem prezentările

ACADEMIA DE MUZICĂ, TEATRU ȘI ARTE PLASTICE

Chișinău, Republica Moldova

 

Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice cuprinde sub auspiciile sale patru facultăți: Arta Instrumentală Compoziție și Muzicologie,Artă Vocală și Pedagogie Muzicală, Arte Teatrale și Cinematografice și Facultatea Arte Plastice, acoperind astfel toate domeniile din învățămîntul artistic universitar și postuniversitar.

Facultatea Artă Teatrală și Cinematografică își are începutul în a doua jumătate a anilor ’50, atunci când în cadrul Conservatorului deStat G.Muzicescu a fost inițiat un proiect care prevedea pregătirea actorilor dramatici.

Actualmente, în cadrul Facultății activează șase catedre: Arta Actorului, Regie, Multimedia, Teatrologie și Scenografie, Coregrafie,Management Artistic și Culturologie.

Studenții și profesorii de la facultate sunt antrenați într-un proces continuu de creație care este și parte componentă a procesului deinstruire, ce se desfășoară în conformitate cu prevederile Declarației de la Bologna. Nivelul de pregătire profesională permite participarea la diverse festivaluri naționale și internaționale, demonstrînd competitivitatea Școlii teatrale din Chișinău.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s