În căutarea ceaiului pierdut

O spun cum este. Dacă și la CDC o să fie indeferența noastră cea de toate zilele, atunci nu știu ce să mai zic. Azi am promis la toți o pauză cu ceai. O pauză, pe care foarte mult o așteptau atât actorii, cât și spectatorii din sală. Am avut în scenă un întreg curs de actori studenți din anul I. Și eu ce să le zic, după o lectură minunată? Că nu este ceai nici căldură în sală deoarece.. ce? De ce? Acesta este descifrarea noastră, da?

E foarte bine că m-au numit azi moderator la lectură. Deși Dnul Dabija cu Daniela Burlaca s-au descurcat de minune și fără ca eu să ma bag prea mult. Sarcina mea a fost foarte simplă, una de organizare. Să organizez când să intre publicul în sală, să le dau cuvântul la sfârșit și să-i invit la pauză. Care n-a fost să fie. Eu am o singură supărare. Nu mă supăr ca n-a venit Dumitru Crudu azi. Nu. Nu mă supăr că am fost doar eu cu Rusanda azi la CDC. Nu pot înțelege, de ce nimeni nu m-a avertizat că nu va fi ceai??? Сă-l aduceam de acasă!

În rest lectura Danielei Burlaca a fost plăcută. Despre care sper că va scrie Rusanda. Că mie numai cuvinte urâte îmi vin acuma, iar regizoarea nu le merită deloc.

Oksana Uragana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s