You are, they are – we are!

team-dynamics-2Cand afara e frig si e multa zapada oamenii prefera sa stea acasa ori intr-o cefenea calda, cu un ceai fierbinte si o prajitura pe cat se poate de irezistibila. Dar nu si cei de la CDC. Nu si cu ceai, ce sa mai vorbim de prajituri:)

Dar, in schimb avem ceva mai bun. Avem lecturi bune cu oameni frumosi. Ori oameni frumosi cu lecturi bune, cum doriti. Important este ca CDC-ul a implinit deja jumate de an si merge cu pasi mici dar siguri spre schimbari mari si texte noi. Azi am aflat ca incepand cu martia viitoare se vor lectura anonim cinci texte participante la Concursul National de Dramaturgie. Vom asculta doar texte fara a sti cine le-a scris. Vom alege dintre acestea unul care ne-a placut cel mai mult si vom veni in martie la inmanarea premiilor dramaturgilor printre care va fi si unul de la noi- Premiul Simpatic (ori simpatiilor) de la CDC!

Adica putem aici si acum sa influentam si sa cream teatru asa cum ne place noua. Sa montam texte, care ne plac noua in felul in care sa ne placa noua! Nu e minunat oare?

Si cand spun „noua” nu ma refer doar la cei de la CDC. „Noi” poate sa devina oricine, cine are o atitudine, o parere si niste idei referitor la teatru de azi. Ori poate sa vina si sa le creeze la noi, impreuna cu noi.

Important este ca „Voi” sa vreti sa deveniti o parte din „Noi”!

*asadar, martia ca de obicei. Cu ceai bun, discutii fierbinte si lecturi.. pur si simplu irezistibile;)

Oksana Uragana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s